Πληροφορίες Επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της αξίας τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα BRAKOULIAS-ATHENS και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. δελτίο Αποστολής, απόδειξη λιανικής κλπ). Οι επιστροφές που δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

Συγκεκριμένα, οι επιστροφές σε μαγιό και κάλτσες γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν έχουν αφαιρεθεί τα προστατευτικά.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ (ΑΛΛΑΓΗ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)

Η επιστροφή του προϊόντος σε περίπτωση αλλαγής, είναι ΔΩΡΕΑΝ για την πρώτη φορά, αποκλειστικά και μόνο μέσω της εταιρείας Γενική Ταχυδρομική με την οποία συνεργαζόμαστε. Ο πελάτης χρεώνεται μόνο το κόστος επαναποστολής (από εμάς προς εσάς) που καθορίζεται με την πολιτική της εταιρείας μας. Αν μας το στείλετε με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός της συνεργαζόμενης θα επιβαρυνθείτε με όλο το κόστος της επιστροφής. Αν μας το στείλετε μέσω ταχυδρομείου, δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του. Στην περίπτωση αλλαγής ή αντικατάστασης για δεύτερη ή παραπάνω φορές, θα επιβαρύνεστε κάθε φορά με το κόστος επιστροφής (προς εμάς), και το κόστος επαναποστολής (από εμάς προς εσάς).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η διαδικασία είναι απλή και πραγματοποιείται σε 3 βήματα:

1. Επικοινωνήστε με την Γενική Ταχυδρομική

Επισκέπτεστε το κοντινότερο κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής ή επικοινωνείτε με την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική στο τηλέφωνο 210 4851100.

2. Αποστείλετε το δέμα σας.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική για παραγγελίες εντός Ελλάδας γι’ αυτό σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, αναλαμβάνετε το κόστος επιστροφής. Στείλτε τη παραγγελία με την Γενική Ταχυδρομική , αναφέροντας ότι η χρέωση θα γίνει στην εταιρεία:

ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑΣ Δ. ΑΝΔΡΕΑΣ

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: BRAKOULIAS-ATHENS

ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ 18 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ 18120

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗ: ΒΦ561478

Μόλις πραγματοποιηθεί η παραλαβή από εμάς και πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός έλεγχος των επιστρεφόμενων προϊόντων, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για την πορεία της νέας αποστολής (εφόσον δεν πρόκειται για ακύρωση της παραγγελίας).

3. Ενημερώστε μας για την επιστροφή σας!

Επικοινωνείτε μαζί μας με e-mail στο info@brakoulias.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό παραγγελίας σας και τον λόγο που επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος και αν επιθυμείτε αντικατάσταση. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210.4977.823 και να ολοκληρώσετε την ενημέρωση επιστροφής σας τηλεφωνικά.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή των προϊόντων κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης θα γίνεται με χρέωση του πελάτη. Ο Πελάτης διαλέγει οποιαδήποτε εταιρεία ταχυμεταφορών για να στείλει πίσω τα προϊόντα με δική του επιβάρυνση. Αν μας το στείλετε μέσω ταχυδρομείου, δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής, εκτός κι αν κατά την αγορά επιλέξατε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο info@brakoulias.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό παραγγελίας σας, καθώς και το IBAN του λογαριασμού (τράπεζα και όνομα δικαιούχου) που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210.4977.823 και να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας τηλεφωνικά.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσατε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία και επιθυμείτε να προβείτε στην ακύρωση της, η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@brakoulias.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 210.4977.823 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 21:00).